Ripsivärit, tutustu!

Yllä olevasta linkistä pääset tutustumaan Oriflamen ripsivärivalikoimaan.

Käytä ripsientaivuttajaa ennen ripsivärin levittämistä. Näin saat ripsistäsi kaarevammat ja ripsivärin levitys myös onnistuu helpommin.

Valikoimista löytyy seuraavat rispsivärit:

21647 Wonder Lash Intense Mascara 8 ml

Ihmemaskara pidentää, kohottaa ja kaunistaa ripsesi äärimmilleen. Joustavan 3D-harjan lyhyet harjakset tekevät ripsistä kauniin kohoavat. Ne nostavat ja kaaartavat ripsiä. Pitkät harjakset venyttävät ripset äärimmilleen ja erottelevat yksittäisetkin ripset. Säänkestävä lopputulos on siisti ja kauniisti eroteltu.
Aktiiviaineet
• Karnauba hoitaa ripsiä
• Hiilipigmentit tekevät ripsistä sysimustat
• Erikoismuotoiltu harja kohottaa, erottaa ja pidentää
ripsiä.

 

 10782, 10783, 10784 Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara 

Ripsien uusi ulottuvuus! 3D-harjan avulla saat ripsistäsi taipuisat, pitkät ja tuuheat. Ripsiväri levittyy tasaisesti eikä jätä paakkuja. Karnauba hoitaa ripsiäsi ja ultrapigmentit antavat täyteläisen sävyn. Säänkestävä. Hajustamaton. 8 ml.

13966, 13967, 13968 Power Curl Mascara kaareuttava/taivuttava ripsiväri

Ripsivärin harja kaareuttaa ja kohottaa ripsiä, täyteläinen ripsiväri tekee ripsistä näyttävät.

12404, 12405, 12406 Lash Extreme tuuheuttava ripsiväri

Kuusikulmainen harja antaa volyymiä ripsille.

15052, 15053 Revelation Mascara erotteleva ripsiväri

Ripsiväri erottelee tarkasti ripset toisistaan ja avartaa katsettasi. Lyhyiden harjasten ansiosta väri levittyy täydellisesti lyhyimmänkin ripsen tyvestä kärkeen paakkuuntumatta. 8 ml. Sävynä nyt myös vihreä.

13877 Oriflame Beauty Waterproof Mascara  vedenkestävä ripsiväri

 
Todella tuuheat ja varmasti vedenkestävät ripset. Ripsiväri antaa ripsille vedenkestävän tuplatuuheuden. Vaha ja talkki edistävät värin vedenkestäviä ominaisuuksia. Hajustamaton. Sävy musta. 8 ml.

3683 Oriflame Colour Lash Overload Mascara 

 
Kaksivaiheinen ripsiväri antaa ripsille tuuheutta ja pituutta. Pohjustus luo ripsivärille tuuhentavan ja pidentävän pohjan. Päälle levitetään musta värimaskara, joka levittyy kauttaaltaan jokaiseen ripseen. Hajustamaton. 2 x 5 ml.

 
Käyttöohjeet:
Levitä ensin valkoinen pohjustusmaskara, joka luo ripsivärille tuuhentavan ja pidentävän pohjan. Päälle levitetään musta värimaskara, joka levittyy kauttaaltaan jokaiseen ripseen.

12943, 12944 Giordani Gold VIP Volume Mascara 
 
 

Ripsiä tuuheuttava ja hoitava ripsiväri. Luo täyteläiset, unohtumattomat ripset jo yhdellä harjanvedolla. Sisältää ripsiä kuntouttavaa B5-vitamiinia. 8 ml.

3679, 3680 Giordani Gold Infinite Mascara  
 

Ripsiä tuuheuttava, pidentävä ja muotoileva ripsiväri. Edistyksellisen, kevyesti erottelevan harjan avulla väri levittyy tasaisesti koko ripsille. Sisältää B5-vitamiinia. Ei paakkuunnu eikä karise. Hajustamaton. 8 ml.

 

20362 2FX mascara

Yksi ripsiväri, mutta kaksi erilaista vaikutusta. Valitse joko pidentävä tai tuuheuttava vaikutus. Hajustamaton. Väri: musta.

Avaa mustasta korkista: pidentävä vaikutus. Avaa hopean värisestä korkista: tuuheuttava vaikutus. Säänkestävä ripsiväri poistetaan vesiliukoisella silmämeikin poistoaineella. Riisinleseuute ja pantenoli hoitavat ripsiä.