Älä odota käsien kuivumista, vaan aloita käsivoiteen käyttö jo ennen kuin kädet alkavat kiristää ja kuivua. On helpompaa ylläpitää käsien kosteutta kuin palauttaa jo heikentynyt kosteustasapaino.

KÄSIVOITEEN KÄYTTÖ

Käsiä on hyvä voidella pitkin päivää ja aina käsien pesemisen jälkeen. Pidä käsivoidetta aina mukana ja saatavilla, niin käsiä tulee hoidettua useammin. Jos kädet ovat kuivat, laita käsiin illalla tavallista runsaammin käsivoidetta ja vedä päälle puuvillaiset ohuet sormikkaat. Tälläisiä puuvillaisia sormikkaita löytyy myynnistä tuotenumerolla 8620 Kosteuden säilyttävät käsineet.

KYNSIENHOITO

Voitele myös kynnet, sille se ehkäisee kynsien liuskoittumista. Kynsi on kerroksittainen, ja jos kynnen kerrosten väleissä ei ole riittävästi rasvaa ja kosteutta, ne liuskoittuvat. Älä revi kynsinauhoja, vaan työntele niitä hellästi appelsiinipuutikulla taaksepäin.

LAKKAUS

Älä levitä kynsilakkaa käsivoiteen kerrostamille kynsille.Pyyhkäise kynnen pinta aina lakanpoistoaineella, ennen kuin lakkaat kynnet. Lakkaus ei levity tasaisesti käsivoiteen päälle. Pidä kynsissä aina lakkaa, sillä se hoitaa ja vahvistaa kynttä.

Jos kynnet ovat huonokuntoiset, valitse French Manicure (tuotenrot 6641-6650)

-lakka, jonka kuultava sävy ei kohdista huomiota kynsiin, mutta luo siistin vaikutelman.