Teepuuöljyä sisältävät tuotteet sopivat rasvaisuuteen taipuvalle ihotyypille.

Ihon kiiltely, epäpuhtaudet ja mustapäät saavat tehokasta mutta hellävaraista hoitoa.Tea Tree–linja sopii sekä nuorille että aikuisille ihon rasvoittuvuudesta kärsiville.

 

 
Tea Tree Oil 

Luonnollista teepuuöljyä sisältävä hoitoöljy näpyille ja finneille. Antiseptinen vaikutus. Öljyä levitetään paikallisesti finnien päälle. Öljyllä on erinomainen syvävaikutus muun muassa hyönteistenpistoihin, pieniin haavoihin ja naarmuihin ja ihon lieviin sieniongelmiin. Se on pakollinen varuste kodin ensiapulaukussa,matkoilla ja mökillä. Käytä öljyä laimentamattomana tai laimenna tarvittaessa vedellä.

 

10640 Tea Tree Purifying Wash & Tone Gel

Kasvojen puhdistusaine ja kasvovesi yhdessä sisältää teepuuöljyä. Samalla se virkistää ihoa ja supistaa ihohuokosia. Käytä geeliä aamuisin ja iltaisin. Pehmeä vaahto poistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Dermatologisesti testattu. Sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle.

 

10639 Tea Tree Purifying Blemish Solver

 

Kuivattava hoitoneste finneille. Teepuuöljyä sisältävää hoitoainetta levitetään suoraan näpyille ja finneille. Käytä meikin alla tai yksin. Dermatologisesti testattu.

10468 Tea Tree Purifying Corrective Stick

Kaksisävyinen peitepuikko häivyttää punaisuuden ja kuivattaa finnejä. Levitä finnin päälle ensin puikon vihreää sävyä ja päälle beige-sävy. Dermatologisesti testattu.

Jos finni puhkeaa, tarvitset

Tea Tree Purifying Corrective Stick –peitepuikon. Puikko auttaa kahdessa vaiheessa: vihreä on ihon punoituksen vastaväri ja beige kätkee vihreyden. Molemmissa väreissä on mukana näppyjen paranemista jouduttavaa teepuuöljyä.