Julkkishiukset tavíksille
 
Oriflamen uudet HairX -tuotteet tuovat ruotsalaisen Corinne & Friends –julkkiskampaamon ammattitaidon kaikkien ulottuville. HairX -sarjaan kuuluu seitsemän linjaa, joista jokainen löytää omille hiuksilleen parhaiten sopivat tuotteet.

HairX -tuotteiden kehittämiseen kului yli 3 vuotta ja 5900 testaustuntia. Lopputulos on Oriflamen tähän asti kattavin hiustenhoitolinja, jossa on hoitotuotteet kaikille hiustyypeille.

 

HairX Daily Care sopii päivittäiseen käyttöön normaaleille hiuksille. Tuotteiden sisältämä HydraPlus Complex kosteuttaa hiuksia ja suojaa niitä päivittäisen pesun rasitusta vastaan. HairX Daily Care -linjaan kuuluvat Shampoo ja Leave-in Conditioner -suihkehoitoaine. Hiuksiin jätettävä hoitoaine helpottaa hiusten selvittelyä pesun päätteeksi ja vähentää hiusten sähköisyyttä.

 

HairX Volume Boost täyttää hiukset volyymilla. VoluMax -yhdistelmä sisältää hiuksia tuuheuttavia keramideja ja hiusten sähköisyyttä ehkäiseviä polymeerejä. HairX Volume Boost Shampoo ja hiuksiin jätettävä Leave-in Conditioner -suihkehoitoaine takaavat, että hennot hiukset kohoavat varmasti.

 

HairX Colour Protect suojaa värihiusten loistoa. Colour Pro+ -värisuojassa on mukana pomeranssia, apinanleipäpuu-uutetta ja UV-suojat, jotka ehkäisevät hiusten värin haalistumista. Linjaan kuuluvat Shampoo, Conditioner-hoitoaine ja Hair Mask -naamio. Noin kerran viikossa käytettävä naamio tehostaa hoitotuotteiden vaikutusta. Sen käyttö on erityisen suositeltavaa kesällä, silloin kun aurinko on voimakkaimmillaan.

 

HairX Repair Therapy on hoitolinja käsitellyille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tuotteiden sisältämä NutriRepair System perustuu hydrolysoituun vehnäproteiiniin, joka korjaa hiusten vahingoittuneita alueita ja suojaa hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Shampoon, Conditioner-hoitoaineen ja Hair Mask -naamion lisäksi linjaan kuuluu Split-end Serum -latvahoitoaine. Seerumia hierotaan hiuslatvoihin pesun jälkeen, tai sitä käytetään pieni määrä kuiviin hiuksiin.

 

HairX Summer Care on hiusten kesähoitoon tarkoitettu antioksisanttipitoinen tuotekolmikko. Linja sisältää UV Forte+:aa, jossa on mukana UV-suojat ja hedelmähappoja. Yhdessä E-vitamiinin kanssa ne suojaavat hiuksia kesän rasitteilta, kosteuttavat hiuksia ja antavat hiuksille terveen kiillon. Linjaan kuuluvat Shampoo, Leave-in Conditioner -suihkehoitoaine ja kerran viikossa käytettävä hoitoa tehostava Hair Mask -naamio.

 

HairX Pure Balance -tuotteet tasapainottavat hiuspohjan talirauhasten toimintaa. Vitapure Complex puhdistaa hiuspohjan hellästi ja saa hiukset näyttämään pitkään kuohkean puhtailta. Linjaan kuuluvat virkistävää mentolia sisältävä Shampoo ja Conditioner-hoitoaine. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön.

 

HairX Anti-Dandruff -tuotteet hoitavat hilseestä kärsivää hiuspohjaa. Tuotteet sisältävät ClariZinc Complexia, jossa on sinkkiä ja valkopajunkuoriuutetta. Yhdessä ne ehkäisevät hilseenmuodostusta ja ylläpitävät hiuspohjan hyvinvointia. HairX Anti-Dandruff -linjaan kuuluvat Shampoo ja Conditioner-hoitoaine. Tuotteita voi käyttää päivittäin.